Äntligen är huset städat

Hej där på er den här vårdagen. Jag hoppas att ni mår bra och att ni tycker det ska bli intressant att se vad även det här inlägget kommer att handla om. Det ska bli ett inlägg om en städfirma i Helsingborg, för det är så här att det som göms i snö kommer fram i tö. 

Jojomensan, så här är det, att nu när dagarna blivit längre och solen lyser in i min villa på ett annat sätt än för några månader sedan så såg jag helt plötsligt hur dammigt och smutsigt här var. Jag behövde få hjälp med städningen, jag blev utmattad innan jag ens hade börjat att städa. Eftersom en vän till mig hade berättat att hon vänt sig till en städfirma i Helsingborg om heter Hus Service och att hon var väldigt nöjd med firmans insatser, så tog jag och slog en signal till Hus Service och bestämde en tid när de skulle komma hem till mig och städa. Det var första gången jag tog hjälp av någon städfirma, men det ska jag säga er, att så bra och noggrant som de städade så var det inte sista gången jag anlitade hjälp ifrån just denna städfirma i Helsingborg. Sedan blev det inte alls så dyrt som jag hade räknat med, för i och med att det här RUT-avdraget finns så drogs 30 procent av arbetskostnaden av. Det blev pengar över som jag ska unna mig en riktigt god middag på en restaurang för. Äntligen kan jag bjuda hem vänner och bekanta utan att behöva skämmas. Jag kan varmt rekommendera er alla att höra av er till Hus Service ifall även ni skulle vilja få hjälp av dem.