Stella Redovisning AB

Äntligen har jag dragit mig undan till stugan ett par mil från stan. Här är det bara fågelkvittret jag hör, det är ungefär ett par dygn här ute jag behöver för att ladda batterierna. Det har varit ofantligt mycket med mitt företag, det går alla tiders nu men det innebär att jag aldrig får vara ledig, förrän nu. Det är min brorsa som sköter ruljangsen under min ledighet och sedan så har jag gjort ett annat bra val som jag borde ha gjort för längesedan. Jag har lämnat över all bokföring och redovisning till ett företag inom redovisning på Södermalm som heter Stella Redovisning AB. 

Det här borde vara alla företagares dröm, att slippa befatta sig med det här. Det finns en anledning till att dem som arbetar med redovisning på Södermalm har flera års utbildning inom området. Jo förstår ni, det är så pass avancerade saker det här med bokföring och redovisning, då förstår alla att om man inte kan något om detta så tar det tio gånger så lång tid att utföra detta jobb själv, mot om man lämnar det till Stella Redovisning AB. Ska vi nu titta på hur mycket tid är värt i pengar så skulle jag faktiskt säga att om alla de timmar jag tidigare lagt på bokföring och redovisning i så fall skulle ha varit värt åtskilliga tusenlappar. Därför är det inget snack om saken att det lönar sig att lämna sådana här uppgifter till ett företag som är experter inom allt förekommande som har med redovisning på Södermalm att göra.