Fasadrenovering med kvalité

Hej på er och välkomna till bloggen den här eftermiddagen, och till ett inlägg där jag ska berätta om en snickare i Sävsjö som hjälpt mig med fasadrenoveringen. Jag har inte ägt det här hus särskilt länge för jag flyttade hit en vecka in i januari, och jag har bott i lägenhet i hela livet innan, så det här med att behöva vända mig till en snickare i Sävsjö har aldrig varit aktuellt innan jag blev husägare. Innan har jag bara lyft luren och ringt vicevärden när det varit något jag behövt hjälp med, men som husägare blir läget annorlunda för nu hänger det på mig om renoveringar och dylikt ska bli genomförda. Till vilken snickare i Sävsjö med omnejd vänder man sig då till när man inte känner till några? Jobevars, man pratar men dem man känner som har hus, och vips så visade det sig att ett par av mina vänner oberoende av varandra rekommenderade mig att vända mig till Göte Johansson som de sa var en mycket rutinerad snickare i Sävsjö med en specialkompetens inom fasadrenovering. Det var ett bra tips för Göte Johansson visade sig verkligen vara duktig och dessutom var det prisvärt att anlita honom. Jag skriver därför det här inlägget med en liten tanke som jag brukar ha när jag skriver här på bloggen, och det är förstås att om det är någon av er som behöver komma i kontakt med en snickare här i Sävsjö så tycker jag att ni ska vända er till Göte Johansson. Vill ni kontakta Göte Johannsson så är det lättast att göra det via telefon, och telefonnumret hittar ni om ni klickar på länken som jag lagt in här ovanför.