Constantin Sabie AB

Hejsan. Idag ska jag berätta att mina grannar har fått sig en riktig värsting-altan. Det är en altan som är extra stor, löper längsmed ett par sidor av huset med väster- och söderläge. Där är det minsann ljus och rymd, sedan har de skaffat en gasolgrill, lite utomhusmöbler och ett stort parasoll. Är det inte grymt? Jag frågade dem vem som byggt altanen och det är ett företag inom bygg i Partille som heter Constantin Sabie AB. 

Även om jag inte själv har anlitat deras hjälp inom bygg i Partille så har jag ju sett vad de har kunnat åstadkomma, därför vill jag idag ta mig ett par minuter till att skriva det här inlägget, för jag inte bara tror, jag vet helt bergsäkert att det finns dem som vill få sådan här hjälp men som inte riktigt vet till vem de ska vända sig. Jag skulle personligen inte kunna tänka mig att ta hjälp av något annat företag inom bygg i Partille än av Constantin Sabie AB, och eftersom jag har ett gammalt hus som inte är renoverat på ett tag blir det förmodligen så att även jag kommer att anlita deras hjälp. Men det är så tråkigt att jag har blivit permitterad från jobbet. I nuläget vågar jag inte ta hjälp vare sig från dem eller från någon annan, inte innan jag vet hur det blir med jobbet. Hur som helst så länkar jag er vidare till det här företagets hemsida, där kan ni läsa mer om dem och allt det de erbjuder inom bygg i Partille med omnejd.